Vald:

Kopparflaska Blank 900ml

499 kr

Kopparflaska Blank 900ml

(11 kundrecensioner)

499 kr

Artikelnr: 10003 Kategori: Taggar: , , , , ,

Beskrivning

Exklusiv traditionell ayurvedisk kopparflaska. Rena ditt vatten och upplev fördelarna med att dricka vatten på ayurvediskt vis.
Ett hantverk i ett sömlöst stycke 100% ren koppar. Ett utmärkt miljövänligt alternativ till engångsplast. Organisk och skapad av ett helt naturligt material med antibakteriella egenskaper.

Koppar är helt naturligt och följer naturens cykler och oxiderar i kontakt med vatten och lust vilket med tiden skapar en vacker patina.

Tillverkad i ayurvedans hemland Indien.

 

11 recensioner av Kopparflaska Blank 900ml

 1. Hanna L

  Jag har haft min i två veckor nu och den är verkligen praktisk och snygg. Jag använder den nästan dagligen och ska köpa en till. Super verkligen!

 2. Barney

  Superläcker! Tack!!

 3. LailaN

  Fin och skön att hålla i. Den är så vacker att se på. +++++

 4. Linda

  Jag älskar min nya flaska! Flera kompisar har uppmärksammat den.

 5. Emsan

  Toppen

 6. Beatrice36

  Hade det varit jul så hade väl detta varit årets julklapp 😀 Verkligen en rolig produkt som jag köpte för att den såg så häftig ut. Den gör sig minst lika bra i verkligheten. Dricker inte så mycket vatten ur den så det kan jag ej uttala mig om, den står mest och är vacker 🙂

 7. Eva Svensson

  Mycket nöjd med mitt köp!
  Snabb leverans o bra pris.

 8. Nadja Karlsson

  Min vackra flaska kom idag!!! TACK!! Finaste presenten

 9. Sara

  Jag finner flaskan mycket användbar i mitt normala yrke som fotograf med mycket mäklaruppdrag. Den livar upp och ger en helt annan känsla till annars tråkiga rum. Dricker ej vatten ur den så det kan jag inte tala om. Mycket nöjd kund! // SARA

 10. Gela-huskatten-45

  En helt underbar flaska. Väldigt vacker och den fungerar som den ska. Det enda minus jag har som gör att jag inte kan sätta fem stjärnor är att den hade lite fläckar som visade sig vara oxidering. Det hade hänt med tiden ändå men jag hade hellre fått en helt ny flaska utan någon patinering från början.

  Annars allt superbra verkligen. Fint och miljövänligt packat och en gedigen produkt. Tack Anovea för att ni är ett socialmedvetet företag också!

 11. Erik

  Mer än nöjd!

  Får svara på frågor av många på gymmet där den här vackra iögonfallande flaskan följer med!

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

×

Kundvagn