Vald:

Kopparflaska Hamrad 600ml

449 kr

Kopparflaska Hamrad 600ml

(10 kundrecensioner)

449 kr

Artikelnr: 10000 Kategori: Taggar: , ,

Beskrivning

Exklusiv traditionell ayurvedisk vattenflaska i koppar. Rena och alkalisera ditt vatten och upplev fördelarna med att dricka vatten på ayurvediskt vis. Ett hantverk i ett sömlöst stycke 100% ren koppar.

Ett utmärkt miljövänligt alternativ till engångsplast. Flaskan är klimatsmart, miljövänlig och skapad av ett helt naturligt material med antibakteriella egenskaper.

Tillverkad i ayurvedans hemland Indien.

10 recensioner av Kopparflaska Hamrad 600ml

 1. LillaYogiGirl

  Blev så glad när jag öppnade paketet och kände på flaskan. Den verkligen glänser och har en spirituell känsla om sig, grundande och lugnande. Jag jobbar med yoga och har alltid flaskan stående bredvid mattan för att kunna ta en klunk då och då. Jättebra kvalitet!

 2. Lena H

  Tack för hjälpen med att välja. Känns helt rätt! 🙏
  Har redan fått massa trevliga kommentarer.

 3. Johanna Karla

  Så snygg och bra. Riktig bra kvalitetskänsla i flaskan och det känns bra att ha bidragit till något 🙂

  Det fanns en liten repa från frakt på min flaska men inget som stör alls. Bra paketerat med kartong och papper. Ingen onödig plast eller sådant i förpackningen och man fick en extra gummiring. Flaskan kom i en fin förpackning som jag sparade. Hur nöjd som helst! 🙂

 4. Clarita

  En favorit att ha med mig på gympan!

 5. Daenarys

  Min vattenflaska har redan blivit en kär ägodel för mig. Jag är så nöjd och glad. Hoppas den håller länge men den verkar vara bra gjord.

 6. Devaa

  Finaste 💜🙏❤️🙏❤️✨✨❤️✨✨

 7. Linda

  Stort tack från en nöjd kund! Snabb leverans och fin flaska!

 8. AnonymouseChips

  Praktisk och bra skick. Farsan kollade på den och konstaterade att det var ett bra hantverk med. Jag använder den som vattenflaska till växternas vatten för att det ska vara bra med mineraltillskott. Den står bra hemma på bordet med och många kommenterar. Leveransen gick på 2 dagar och det är jag helt nöjd med. Tack så mycket!

 9. Karl

  Har vår vackra flaska som bringare i kylen! Smaken på vattnet blir så mycket godare också. Otrolig skillnad. Flera i familjen uppmärksammade det samma.

  Känns extra bra att köpa av Anovea när de ger 10% av sin vinst till välgörenhetsprojekt som hjälper utsatta få tillgång till vatten!

 10. Amira

  💖😍🕉
  Perfekta!

  Snabb frakt också. 💓😍🕉

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

×

Kundvagn