Vald:

Kopparsugrör 4-pack

199 kr

Kopparsugrör 4-pack

(1 kundrecension)

199 kr

Artikelnr: 10012 Kategori: Taggar: , ,

Beskrivning

Enligt tradition så rekommenderar Ayurveda att vatten förvaras i kopparbehållare. Detta är förmodligen ett resultat utav både kopparens särställning inom Ayurvedisk medicin, och detta livsviktiga grundämnes helt naturliga motståndskraft mot såväl virus som bakterier.

Sugrören är skapade av koppar som är ett helt naturligt material som följer naturens cykler och oxiderar vackert med tiden vilket med tiden bildar en vacker patina och rustik känsla. Hållbar och klimatsmart ut i fingerspetsarna så kommer dina sugrör att åldras graciöst tillsammans med dig.

Kopparverktyg och kopparkärl har på många sätt varit livsviktiga för ett stort antal såväl förhistoriska som nutida kulturer. Denna vattenflaska är handtillverkad i Indien och består av koppar för att leva upp till de höga ayurvediska kraven på ett holistiskt helhetsperspektiv och främja balans mellan de fem elementen vilket ska skapa hälsa.

  • Behöver inte rengöras lika ofta som traditionella material då koppar är naturligt självsteriliserande.
  • Vid behov kan sugrören rengöras med citronvatten eller något annat som har lågt pH-värde.
  • Hållbart, naturligt och miljövänligt alternativ till engångssugrör.
  • Passar också perfekt i yogastudion, på massageinrättningar, i holistiska hälsocenter, alternativa kurser, på retreater och hos ayurvediska butiker och hälsorådgivare.

Ett enkelt sätt att låta ditt moderna liv präglas av den anrika kunskapen kring koppar och dess bruk inom ayurveda och på ett praktiskt sätt hålla god munhälsa. Enligt ayurveda (livets kunskap på sanskrit) balanserar du doshorna vata, kapha och pitta samtidigt. Sugrör koppar ayurveda.

1 recension av Kopparsugrör 4-pack

  1. Hanna L

    Underbar kvalité och enkelt att beställa, rekommenderas starkt 🙂

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

×

Kundvagn