Vald:

Kopparglas 2-Pack

27.97 

Kopparglas 2-Pack

(1 kundrecension)

27.97 

Två äkta kopparglas med lyxig hamrad finish.

  • Miljövänlig, antibakteriell och självrengörande
  • Ett miljövänligt och klimatsmart val
  • Svensk Design med Indiskt Hantverk

Tillverkad med omsorg i ayurvedans hemland Indien.

Artikelnr: 10014 Kategori: Taggar: , , , , , , ,

Beskrivning

Enligt tradition så rekommenderar Ayurveda att materialet koppar används inom många områden. Detta är förmodligen ett resultat utav både kopparens särställning inom Ayurvedisk medicin, och detta livsviktiga grundämnes helt naturliga motståndskraft mot såväl virus som bakterier.

Den unika och gediget skapade muggen av koppar är ett helt naturligt material som följer naturens cykler och oxiderar vackert med tiden. Detta bildar med tiden en vacker patina och rustik känsla. Den går enkelt att rengöra med citron eller vinäger bland annat.

Kopparverktyg och kopparkärl har på många sätt varit livsviktiga för ett stort antal såväl förhistoriska som nutida kulturer. Dessa kopparglas är handtillverkad i Indien och består av koppar för att leva upp till de höga ayurvediska kraven på ett holistiskt helhetsperspektiv och främja balans mellan de fem elementen vilket ska skapa hälsa.

  • Behöver inte rengöras lika ofta som traditionella material då koppar är naturligt självsteriliserande.
  • Vid behov kan tungskrapan rengöras med citronvatten eller något annat som har lågt pH-värde.
  • Hållbart, naturligt och miljövänligt.
  • Passar också perfekt i yogastudion, på massageinrättningar, i holistiska hälsocenter, alternativa kurser, på retreater och hos ayurvediska butiker och hälsorådgivare.

Ett enkelt sätt att stilrent låta ditt moderna liv präglas av den anrika kunskapen kring kopparvatten och på ett praktiskt sätt balansera doshor. Balansera vata samtidigt som du balanserar kapha och balanserar pitta enligt traditionell ayurveda (livets kunskap).

1 recension av Kopparglas 2-Pack

  1. UlrikaHA

    Jag är så nöjd med mitt köp. Köpte 1 stor flaska bubblig och en tungskrapa samt ett paket med två muggar. Allt var av så underbar kvalitet och se riktigt snyggt ut i min lägenhet där jag har industriell retrodesign. Fem stjärnor helt klar. Tack också för mycket hjälpsam service! 🙂

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

×

Kundvagn