Om Anovea

Anovea är specialiserat på hållbara livsstilsprodukter i koppar. Vårt största fokus är dig som kund och vår omvärlds välmående. Det innebär att vi säljer produkter som skapats på ett etiskt vis, av naturliga material och utan att påverka klimatet negativt. Våra produkter är hållbara och har en lång livslängd samtidigt som dom är väldigt enkla att återvinna gång på gång.

I ett försök att komma ifrån konsumtionssamhällets moderna slit och släng-mentalitet så har vi valt att gå en annan väg och vill istället ge dig möjlighet att köpa saker som håller och som åldras med dig. 

Vi arbetat inom områden som yoga, mindfulness, proaktiv vård under många år och byggt upp en väsentlig kunskap som vi vill dela med oss av genom våra projekt. Som en ledande aktör arbetar vi nära med specialister med god traditionell och modern kunskap i en vacker symbios. Vid utvecklingen av nya spännande, holistiska och klimatsäkra produkter tar vi alltid hjälp av våra kunniga experter och använder modern labbanalys för att säkra kvalitetsstandarden vi har satt för vårt företag.

Våra kunder ställer höga krav på kvalitet och miljöpåverkan  och vi gör vårt allra yttersta för att uppfylla våra egna och dina krav som ett socialmedvetet företag som ser människan och vårt hem, jorden, som större och viktigare än ren vinst. Vi ger bort 10% av vår vinst till välgörenhet relaterad till bistånd med tillgång till rent vatten samt utvecklande av infrastruktur för permanent tillgång till rent dricksvatten i utsatta områden.

Vem driver företaget?
Dan Ydestrand är VD för bolaget som står bakom Anovea. Han brinner för att göra världen till en bättre plats med en sällan sinande ström av idéer.

“Det är simpelt. Jag vill erbjuda bra och hållbara produkter och tjänster som jag använder själv. Samtidigt ger vi tillbaka och hjälper till att dra vårt strå till stacken för naturen och människans framtid på jorden som den paradisplanet den faktiskt är nu och inte en kaosartad obebolig ökenplanet förlorad för alltid på grund av giriga och okunniga människor”, säger Dan bestämt och svävar iväg lite som han kan göra när han pratar om något som ligger nära hjärtat. Det är där vi vill vara som företag, ett av dom goda som ser till mer än bara vinst och ekonomisk tillväxt.

Dan har arbetat som yoga, meditations- och mindfulnessinstruktör i många år och har tagit med sig allt han lärt sig om ledarskap och människor till Anovea. Det holistiska tankesättet han har applicerar han på alla projekt som han representerar hos oss.

×

Kundvagn