[rank_math_breadcrumb]

Om Anovea

Anovea är specialiserat på hållbara livsstilsprodukter i koppar. Vårt största fokus är dig som kund och vår omvärlds välmående. Det innebär att vi säljer produkter som skapats på ett etiskt vis, av naturliga material och utan att påverka klimatet negativt. Våra produkter är hållbara och har en lång livslängd samtidigt som dom är väldigt enkla att återvinna gång på gång.

I ett försök att komma ifrån konsumtionssamhällets moderna slit och släng-mentalitet så har vi valt att gå en annan väg och vill istället ge dig möjlighet att köpa saker som håller och som åldras med dig. 

Vi arbetat inom områden som yoga, mindfulness, proaktiv vård under många år och byggt upp en väsentlig kunskap som vi vill dela med oss av genom våra projekt. Som en ledande aktör arbetar vi nära med specialister med god traditionell och modern kunskap i en vacker symbios. Vid utvecklingen av nya spännande, holistiska och klimatsäkra produkter tar vi alltid hjälp av våra kunniga experter och använder modern labbanalys för att säkra kvalitetsstandarden vi har satt för vårt företag.

Våra kunder ställer höga krav på kvalitet och miljöpåverkan  och vi gör vårt allra yttersta för att uppfylla våra egna och dina krav som ett socialmedvetet företag som ser människan och vårt hem, jorden, som större och viktigare än ren vinst.

Vem driver företaget?
Dan Ydestrand är VD för bolaget som står bakom Anovea tillsammans med medgrundare och investerare. Dan brinner för att göra världen till en bättre plats, en lugn stund på stranden med ett glas kokosvatten eller söka efter information och utvecklande saker, händelser och möten. Han har en sällan sinande ström av idéer och vårdar varje projekt ömt.

”Det är simpelt. Jag vill erbjuda bra och hållbara produkter och tjänster som jag använder själv. Samtidigt ger vi tillbaka och hjälper till att dra vårt strå till stacken för naturen och människans framtid på jorden.”, säger Dan bestämt och svävar iväg lite som han kan göra när han pratar om något som ligger nära hjärtat. Det är där vi vill vara som företag, ett av dom goda som ser till mer än bara vinst och ekonomisk tillväxt med en realistisk syn på att verkligheten också kräver att den biten fungerar. ”Balans är ett huvudord för hela Anovea.”, avslutar Dan med och blickar mot en grön framtid där teknologi, människa och natur fungerar i symbios.

Dan har arbetat som yoga, meditations- och mindfulnessinstruktör i många år och har tagit med sig allt han lärt sig om ledarskap och människor till Anovea och dess moderbolag. Sitt unika holistiska tankesätt applicerar han på alla projekt som han representerar hos oss.

×

Kundvagn