Vald:

Tungskrapa Koppar Ayurveda

119 kr

Tungskrapa Koppar Ayurveda

(1 kundrecension)

119 kr

Artikelnr: 10013 Kategori: Taggar: , , , ,

Beskrivning

Enligt tradition så rekommenderar Ayurveda att materialet koppar används inom många områden. Detta är förmodligen ett resultat utav både kopparens särställning inom Ayurvedisk medicin, och detta livsviktiga grundämnes helt naturliga motståndskraft mot såväl virus som bakterier.

Den unika och gediget skapade tungskrapan av koppar är ett helt naturligt material som följer naturens cykler och oxiderar vackert med tiden. Detta bildar med tiden en vacker patina och rustik känsla. Den går enkelt att rengöra med citron eller vinäger bland annat.

Att rensa slaggprodukter och bakterier som samlas på tungan under natten är enligt ayurvedisk tradition ohälsosamt och dom rekommenderar att ett verktyg av koppar bör användas varje morgon för att bibehålla en fin munhälsa.

Kopparverktyg och kopparkärl har på många sätt varit livsviktiga för ett stort antal såväl förhistoriska som nutida kulturer. Denna vattenflaska är handtillverkad i Indien och består av koppar för att leva upp till de höga ayurvediska kraven på ett holistiskt helhetsperspektiv och främja balans mellan de fem elementen vilket ska skapa hälsa.

  • Behöver inte rengöras lika ofta som traditionella material då koppar är naturligt självsteriliserande.
  • Vid behov kan tungskrapan rengöras med citronvatten eller något annat som har lågt pH-värde.
  • Hållbart, naturligt och miljövänligt.
  • Passar också perfekt i yogastudion, på massageinrättningar, i holistiska hälsocenter, alternativa kurser, på retreater och hos ayurvediska butiker och hälsorådgivare.

Ett enkelt sätt att stilrent låta ditt moderna liv präglas av den anrika kunskapen kring kopparvatten och på ett praktiskt sätt balansera doshor. Balansera vata samtidigt som du balanserar kapha och balanserar pitta enligt traditionell ayurveda (livets kunskap).

1 recension av Tungskrapa Koppar Ayurveda

  1. Sara Andersson

    Äntligen en riktigt bra skrapa! Detta är den bästa jag har prövat.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

×

Kundvagn